Παλαιστίνια δασκάλα κερδίζει το Παγκόσμιο Βραβείο Δασκάλου..

 


Η Παλαιστίνια δασκάλα Άσμα Μουσταφά κέρδισε το Παγκόσμιο Βραβείο Δασκάλου για το 2020, ανέφερε το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Α24.

Η Άσμα Μουσταφά, καθηγήτρια Αγγλικών στο σχολείο θηλέων Halima Al Saadia, βόρεια της πολιορκημένης Γάζας, αποφοίτησε από το τμήμα αγγλικής γλώσσας στο Ισλαμικό Πανεπιστήμιο της Γάζας το 2008.

“Η Παλαιστίνη αξίζει να ηγηθεί της παγκόσμιας εκπαίδευσης”, λέει η Παλαιστίνια δασκάλα και είναι ακριβώς το όραμα της Μουσταφά που την ώθησε στη διδασκαλία αγγλικών και στη συνέχεια την οδήγησε να συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια.

Έχει ασχοληθεί επίσης με τη συγγραφή βιβλίων με θέμα την ευκολότερη κατανόηση και εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, όπως τα “The Forty-Five Games to Teach English to Non-Native Speakers” και “Educational Trips Around the World to Teach English Language Skills”.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, η Μουσταφά ξεκίνησε την πρωτοβουλία “Εκπαιδευτικοί πίσω από τις οθόνες” με στόχο την ψηφιακή εκπαίδευση των εκπαιδευτικών.

Το Παγκόσμιο Βραβείο Δασκάλου “Δίνεται σε εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς που δίνουν φόρο τιμής ως ανταμοιβή για την υπεροχή και την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας τους, της εξειδικευμένης ηγεσίας τους, της εμπλοκής τους με την κοινότητα.”Πηγές: Middle East Monitor /kosmodromio.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου