Μαρτίνς: «Κάναμε λάθη που μας κόστισαν»..

 


Για τα πολλά λάθη των παικτών του, τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων αλλά και για τη συνέχεια στο Europa League μίλησε ο τεχνικός του ΟλυμπιακούΠέδρο Μάρτινς. 


Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επικρατήσει της Πόρτο στο τελευταίο του παιχνίδι στους ομίλους του Champions League, συνεχίζει όμως στην Ευρώπη αφού θα βρίσκεται στην κλήρωση των «32» του Europa League.

Ο τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας, Πέδρο Μαρτίνς κλήθηκε να μιλήσει για την ήττα από τους «δράκους» και αναφέρθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.


Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τόνισε: «Το σημερινό παιχνίδι αντικατοπτρίζει την πορεία μας στους ομίλους. Σήμερα συνέβη ό,τι έγινε και στα άλλα ματς. Κάναμε λάθη που τα… προσφέραμε στον αντίπαλο και δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Από τη δική μας απόδοση θέλουμε να σχολιάσουμε ότι δεν υπήρχε αποτελεσματικότητα και κάναμε κάποια λάθη που μας κόστισαν.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να προετοιμαστούμε όπως πρέπει, γιατί η ομάδα πρέπει να βρεθεί σε καλύτερο επίπεδο και με καλύτερη φυσική κατάσταση.

Υπάρχουν διάφορες αιτίες. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι μας συνέβησαν διάφορα κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων, εμείς πρέπει να βρίσκουμε λύσεις και να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που μας έχουν προκύψει».Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου