Ο Φορτούνης έφτασε στο σημείο να παίξει 9 ματς σε λιγότερο από ένα μήνα και του βγήκε κάποια στιγμή η κόπωση. Ο δε Ελ Αραμπί δεν τροφοδοτήθηκε όσο πέρσι την ίδια περίοδο. Αυτό δείχνουν οι αριθμοί. Αρκετοί στέκονται στη χαμένη του ευκαιρία με την Πόρτο στο Καραϊσκάκη στο 54’ ή στην αδύναμη κεφαλιά που είχε πιάσει στην Μασσαλία.

Δεν γίνεται ένας φορ να έχει 100% ευστοχία. Ο Ελ Αραμπί πέρα από αυτές τις δύο φάσεις, πήγε να δημιουργήσει άλλη μία μόνος του στο Μάντσεστερ και είχε και μία... τζούφια κεφαλιά στο Ντραγκάο.

Πέρσι τέτοια εποχή, ο Μαροκινός φορ είχε ολοκληρώσει τους ομίλους, έχοντας σκοράρει επί της Μπάγερν Μονάχου στο Καραϊσκάκη, επί της Τότεναμ στο Λονδίνο (τον αγκάλιαζε στο τέλος του αγώνα ο Μουρίνιο) και επί του Ερυθρού Αστέρα στο Φάληρο. Όμως, είχε σκοράρει με έναν Ολυμπιακό που έβγαζε σωρηδόν φάσεις, που ήταν δημιουργικός, που είχε πλουραλισμό στις επιθετικές του προσπάθειες.

Φέτος, «κάτι» του λείπει... Και σίγουρα δεν ευθύνεται μόνο ο Ελ Αραμπί που δεν κατάφερε να σκοράρει. Πέρσι είχε βοήθειες από Ομάρ, Τσιμίκα, Ποντένσε. Φέτος πήρε ελάχιστα έως μηδενικά πράγματα από τους αντικαταστάτες τους. Αυτή είναι η άλλη... μισή αλήθεια.Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας