Γρηγόρης Δράγαζης: «Δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής»..

 


Μετά από πολλές τηλεδιασκέψεις,  ακόμη δεν υπάρχει φως στο τούνελ για το αν και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο Κανάλι Ένα φιλοξενήθηκε σήμερα (8/1) ο τεχνικός διευθυντής της Προοδευτικής Γρηγόρης Δράγαζης όπου τόνισε «πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει εφέτος το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής».

Από κει και πέρα ο πολύπειρος παράγοντας στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και τόνισε πως στην επόμενη ημέρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, μετά τον κορονοϊό, θα πρέπει να υπάρξει βοήθεια και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στη διάρκεια της συνέντευξης ζήτησε κι έκανε παρέμβαση και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ  Στέλιος Μπρατσόλης, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Γρηγόρη Δράγαζη και στάθηκε στα σημαντικά προβλήματα που έχουν προκύψει στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από την πανδημία, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν βρήκε την στήριξη που θα έπρεπε από το Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Δράγαζη  στο παρακάτω ηχητικό…

Audio Player

 

https://kanaliena.gr/grigoris-dragazis-den-tha-xekinisei-to-protathlima-tis-g-ethnikis/


kanaliena.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου