Λινού: Βιάστηκαν να χλευάσουν την πρόταση για τις πατέντες των εμβολίων

 


Tην ελπίδα ότι η χιονοθύελλα στην Αττική ίσως βοηθήσει στον περιορισμό των κρουσμάτων- καθώς περιορίστηκε σημαντικά η κινητικότητα- εξέφρασε η καθηγήτρια ιατρικής στο πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθηνά Λινού, προτείνοντας αλλά και επιμένοντας σε σειρά μέτρων που ακόμα δεν λαμβάνονται, για την προστασία της υγείας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο πρότεινε σειρά μέτρων για την προστασία της υγείας.

Συγκριμένα πρότεινε:

  • Μέτρα προστασίας (μαζικά τεστ) στους χώρους εργασίας αλλά και ενεργοποίηση των γιατρών εργασίας που θα μπορούν να τα επιβάλλουν
  • Λειτουργία σουπερ μάρκετ πρωινά μέχρι τις 8.30 αποκλειστικά και μόνο για ηλικιωμένους
  • Εκπαίδευση κατ αρχάς αλλά και πρόνοια για το κόστος στη χρήση διπλής μάσκας
  • Ειδικά μέτρα για τους άνεργους όπως δυο τεστ κορωναϊού μηνιαίως με ένταξη τους στο επίδομα ανεργίας που δίνεται
  • Μέτρα -που εξακολουθούν και δεν λαμβάνονται- στα ΜΜΜ κατά του συνωστισμού αλλά και μαζικά τεστ σε περιοχές όπου υπάρχουν σταθμοί μετρό-ΗΣΑΠ και αφετηρίες λεωφορείων
  • Κουπόνια για χρήση ταξί στους εργαζόμενους που δεν τηλε-εργάζονται.
  • Ερωτηθείσα για το αν βιάστηκαν κάποιοι να χλευάσουν την πρόταση Τσίπρα για τις πατέντες των εμβολίων, η κ. Λινού ανέφερε πως σαφώς βιάστηκαν, καθώς το θέμα αυτό δεν το φέρνει μόνο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά ο ίδιος ο ΟΗΕ από τον Μάρτιο.

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου