Ξανά χιλιάδες στους δρόμους της Αθήνας κατά της κυβερνητικής πολιτικής..

 


Με αφορμή τον έναν χρόνο πανδημίας, και με αιτήματα υπέρ της ενίσχυσης του ΕΣΥ, καθώς και κατά του νόμου Κεραμέως και της αστυνομικής βίας.

Δυναμικό και μαζικό «παρών» έδωσαν για ακόμα μια φορά οι πολίτες στο κέντρο της πρωτεύουσας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ο συνολικός αριθμός των διαδηλωτών ξεπέρασε τους 10.000 ανθρώπους.

Μεταξύ άλλων, στην πλατεία του Συντάγματος βρέθηκαν σωματεία και συνδικαλιστικοί φορείς με αφορμή το κάλεσμα για παναττικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ και με βασικό σύνθημα «Ένας χρόνος πανδημίας. Συνεχίζουμε τον αγώνα για την υπεράσπιση της υγείας και διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, κόντρα στον αυταρχισμό και την καταστολή».

ΕΦ.ΣΥΝ. / Μιχαήλ-Άγγελος Κωνσταντόπουλος

Επίσης, στο Σύνταγμα διαδήλωσαν φοιτητικοί σύλλογοι, η ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών) και δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, υπέρ της ενίσχυσης του ΕΣΥ, κατά της αστυνομικής βίας και της καταστολής, κατά του νόμου Κεραμέως, ενώ ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη στην περίπτωση του τραγικού τροχαίου που συνέβη την περασμένη Παρασκευή έξω από τη Βουλή. 

ΕΦ.ΣΥΝ. / Μιχαήλ-Άγγελος Κωνσταντόπουλος


efsyn.gr
Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου