Είχαμε τις ευκαιρίες του Τζόλη και του Γιακουμάκη, ύστερα από σέντρα του Τζόλη. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς ανέβαινε η αντίπαλη ομάδα».

«Θετικό το ντεμπούτο των τριών ποδοσφαιριστών»

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε και το 3-1 με τον Δουβίκα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Το 2-1 είναι ένα επικίνδυνο σκορ, γιατί ο αντίπαλος μπορεί εύκολα να ισοφαρίσει. Θετικό ήταν επίσης ότι είχαμε τρεις ποδοσφαιριστές που έπαιξαν για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα, τον Δουβίκα, τον Αλεξανδρόπουλο και τον Μαυροπάνο. Τώρα θα επικεντρωθούμε στο ματς με την Γεωργία».

Για τους Παυλίδη και Κυριακόπουλο που έπαιξαν σε διαφορετικές θέσεις είπε: «Είδαμε παίκτες σε άλλες θέσεις. Είχαμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την Ισπανία. Δοκιμάσαμε δύο διαφορετικά μπακ, είδαμε τον Σιώπη από την αρχή, τον Μάνταλο να παίζει σε διαφορετική θέση, τον Κυριακόπουλο αλλά και τον Γιακουμάκη».

«Γι' αυτό ήταν δύσκολο το παιχνίδι, γιατί κάναμε πολλές αλλαγές στη διάταξη. Θέλω να εξοικειωθούν μεταξύ τους να βρουν ρυθμό και να ταιριάξουν ο ένας με τον άλλο. Το σημερινό τεστ μας έδειξε ότι έχουμε εναλλακτικές λύσεις, αν συμβεί κάτι σε άλλες θέσεις».

«Τώρα για το παιχνίδι της Τετάρτης, μένει να δω τους ποδοσφαιριστές και να επιλέξω αυτούς που θα παρατάξω στη βασική ενδεκάδα για να πάρουμε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Για τη διεύρυνση του αήττητου σερί: «Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα, καθώς μας βοηθάει στο έργο μας. Ως προπονητής δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, γιατί θέλω να βλέπω συνεχώς την ομάδα να βελτιώνεται. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι λόγω των δέκα αλλαγών.

Θα αναλύσουμε το σημερινό παιχνίδι και θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε, κρατάμε το αποτέλεσμα, για να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς με τη Γεωργία».Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας