Οι «πράσινοι» -που κόντρα στους παραδοσιακούς τους αντιπάλους γιγαντώνονται, παίζοντας πίσω από την μπάλα και με τρόπο που δεν συνάδει με το μέγεθός τους στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά αδυνατούν να επιδοθούν σε κυριαρχικό ποδόσφαιρο κόντρα στους αποκαλούμενους μικρομεσαίους- δεν κατάφεραν να χαλάσουν τα σχέδια των «ερυθρολεύκων» αυτήν τη φορά.

Αποτέλεσαν τελικά συνδαιτυμόνα τους σε μια εορταστική βραδιά, παρότι για μεγάλο χρονικό διάστημα το ματς πήγε όπως ήθελε και είχε σχεδιάσει ο Μπόλονι. Ωστόσο, η αναγκαστική αλλαγή του Μπα έφερε στο ματς τον... Σαν Χασάν (κατά το «Σαν Ίκερ») και ο «Φαράω» την ανατροπή, αποδεικνύοντας γιατί είναι το πουλέν του προπονητή.
Ο Ολυμπιακός -ξέροντας από το απόγευμα μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο «Βικελίδης» επί του Άρη ότι στέφεται εφόσον κερδίσει- δεν έδειξε την παραμικρή διάθεση να περιμένει. Άλλωστε και τα επόμενα ματς μπορούν να του χρησιμεύσουν.

Το στοίχημα του προπονητικού επιτελείου είναι πλέον οι παίκτες να μην πάνε ακόμη... διακοπές (αφού υπάρχει και το Κύπελλο) και οι ίδιοι να ξεκαθαρίσουν ποιοι από την παρούσα ομάδα θα συνεχίσουν και του χρόνου, σε μια σεζόν που θα ξεκινήσει νωρίς λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσο για τους αντιπάλους της ομάδας του Πειραιά, καλούνται να της βάλουν δυσκολότερα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση του χρόνου μπορεί να γίνει… κόκκινος ο Μάρτιος...Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας