Ο Μαρτίνς για τη European Super League: «Απομακρύνεται το άθλημα από τον λαό»..

 


Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την κίνηση των 12 κλαμπ να δημιουργήσουν μία κλειστή λίγκα και τάχθηκε κατά αυτής της προσπάθειας

Ένας χαμός γίνεται μετά την κίνηση των 12 να δημιουργήσει τη European Super League. Η UEFA τους απειλεί με κυρώσεις και αποκλεισμούς από τις διοργανώσεις. Οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν ταχθεί ενάντια σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησαν 12 μεγάλα κλαμπ.

Κατά αυτής της προσπάθειας είναι και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στη Nova και μίλησε φυσικά γι' αυτό το θέμα. Ο Πορτογάλος θεωρεί ότι η συγκεκριμένη κίνηση απομακρύνει τον κόσμο από το ποδόσφαιρο.


«Πραγματικά μία μεγάλη βόμβα στο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που το υποψιαζόμασταν εδώ και χρόνια. Είναι μία μεγάλη επανάσταση για το ποδόσφαιρο γιατί θα το απομακρύνει από τον κόσμο και τον λαό, από τις φτωχές χώρες. Είναι μία απόδειξη ότι όποιος έχει τα περισσότερα χρήματα αυτός θα έχει και την καλύτερη ομάδα. Πρωταθλήματα που δεν έχουν τόσο πλούσιες ομάδες δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση. Αλλάζει το ποδόσφαιρο που είναι ένα άθλημα του λαού και χάνει τη χάρη του», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου