Ολυμπιακός: «Στις επόμενες φιέστες όλοι μαζί, όχι στη φετινή»..

 


Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που καλεί τον κόσμο να σεβαστεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενόψει της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να μη θέσει σε κίνδυνο την υγεία κανενός. 

Ο Ολυμπιακός θα γιορτάσει την Τετάρτη (12/5) μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας του δίχως την παρουσία φιλάθλων λόγω της απαγόρευσης που υπάρχει για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό.

Η πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να σεβαστεί τα πρωτόκολλα υγείας και να μην θέσει σε κίνδυνο την υγεία κανενός πηγαίνοντας στο γήπεδο, δίνοντας ραντεβού για τις επόμενες φιέστες. Άλλωστε ο κόσμος του Ολυμπιακού θα είναι εκεί με την αγορά των εικονικών εισιτηρίων για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Την Τετάρτη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιορτάζει το 46ο ένδοξο Πρωτάθλημα της Ιστορίας μας!

Οι φίλαθλοί μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη λιτή εκδήλωση από τις τηλεοράσεις τους, ελπίζουμε για τελευταία φορά μακριά μας.

Όλοι μας θα θέλαμε να γιορτάσουμε σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και όλοι μας κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη των φιλάθλων μας να γιορτάσουν στο Γεώργιος Καραισκάκης.

Όμως έχουμε μπροστά μας αμέτρητες φιέστες για να πανηγυρίσουμε μαζί!
Τώρα προέχει να προστατέψουμε την κοινωνία και τις οικογένειές μας αφού η Πανδημία είναι ακόμη εδώ.

Τώρα που φτάνουμε στο τέλος του τούνελ και με τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας βλέπουμε το φως της επιστροφής στη ζωή μας, ας μην βάλουμε σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μας και ας σεβαστούμε τα πρωτόκολλα που υπάρχουν».


fosonline.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου