Πάμε θάλασσα, πάμε Τριζόνια...

 


Με νησιώτικα χρώματα, με σπίτια λιγοστά, καταπράσινους κήπους και πεντακάθαρες ακτές, με εύκολη, οδική πρόσβαση, αλλά χωρίς τον θόρυβο αυτοκινήτων, αυτά τα άγνωστα νησιά του Κορινθιακού κόλπου θαρρείς και τα ’χει ξεχάσει ο χρόνος. 

Αν αποζητάτε μερικές μέρες χαλάρωσης δίπλα στην ακροθαλασσιά, ή σας κουράζει η κίνηση των οχημάτων, οι άσκοποι συνωστισμοί και τ’ άλλα παρελκόμενα των πολύβουων παράκτιων θερέτρων, τότε δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη. Τα Τριζόνια είναι για εσάς και μέσα σε λίγες μόνο ώρες θα έχετε ξεχάσει την αστική καθημερινότητα.

Θοδωρής Αθανασιάδης / www.viewsofgreece.gr

Συντονιστείτε με τον παλμό τους, χαλαρώστε στη «ραστώνη» τους και σίγουρα το πέρασμά σας σε αυτήν την αυθεντική θαλασσινή γωνιά, θα σας μείνει αξέχαστο!

Συντροφιά με το ταξιδιωτικό site www.viewsofgreece.gr θα εξερευνήσουμε αυτά τα ξεχωριστά μικρονήσια και θα ζήσουμε στιγμές ανεμελιάς πλάι στη φύση, γεμάτες ήλιο και ανθρώπινη ζεστασιά. Περισσότερα: https://viewsofgreece.gr/ta-trizonia-tis-fokidas/

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου