Εκλογές ΕΠΣΦ: "ΠΑΣ Φθιώτιδας", το όνομα του συνδυασμού του Κ. Σακελλάρη..

 


Ο Κώστας Σακελλάρης θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣ Φθιώτιδας στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 28 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε το όνομα του συνδυασμού του που θα είναι "Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας" .

To δελτίο τύπου του συνδυασμού του Κώστα Σακελλάρη:

Ανακοινώθηκε το όνομα του Συνδυασμού του Υποψήφιου Προέδρου, Κώστα Σακελλάρη, για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ Φθιώτιδας στις 28 Ιουνίου.

Το όνομα του Συνδυασμού είναι "Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας" και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των Υποψηφίων Μελών.

Ο Συνδυασμός απαρτίζεται από 16 προέδρους και 5 μέλη ΔΣ ομάδων που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Με μότο "επιχείρηση καθαρά χέρια", ο Συνδυασμός αποσκοπεί να ηγηθεί της ΕΠΣ Φθιώτιδας, για την ανάδειξη των ταλέντων του νομού, την στήριξη των όλων των ομάδων και την αμέριστη συμπαράσταση και ενίσχυση της Πρώτης ομάδας του νομού, τον ΠΑΣ Λαμία.

Μακριά από σκοπιμότητες, δολοπλοκίες, προσωπικά οφέλη και ιδιοτέλειες, οι 21 ευελπιστούν να αναγεννήσουν το Φθιωτικό ποδόσφαιρο από το τέλμα και την ανυπαρξία που έχει πέσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο.Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου