..Τα είπαν σε τετ α τετ Παπανδρέου – Ανδρουλάκης για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ..

 


Ολιγόλεπτη συνάντηση είχαν στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ στη Χαριλάου Τρικούπη ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Οι δύο άνδρες καθώς επισημοποίησαν την υποψηφιότητά τους για την προεδρία του κόμματος, καταθέτοντας στα γραφεία τις υπογραφές που συγκέντρωσαν, είχαν τυχαία συνάντηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου έμπαινε στα γραφεία συνάντησε τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος έβγαινε και συνομίλησαν για λίγη ώρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διάλογος έγινε σε πολύ θετικό κλίμα με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν ευχές «καλή επιτυχία», ενώ μίλησαν για έναν καθαρό αγώνα και τόνισαν ότι η παράταξη θα πρέπει να παραμείνει πάνω από τα πρόσωπα.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, νωρίτερα κατέθεσε 20.000 υπογραφές μελών και φίλων της παράταξης ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε 83 υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ και επεσήμανε ότι έχει συγκεντρώσει και υπογραφές από περισσότερα από 20.000 μέλη και φίλους του κόμματος.


paraskhnio.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου