Συγκεκριμένα οι Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς και Φράνκο Σολδάνο δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς και ακόμα δεν έχουν πάει πουθενά. Για την ώρα είναι ακόμα ανοικτές οι αγορές της Σερβίας (έως τις 11 Φεβρουαρίου) και Αργεντινής (εώς τις 23 Φεβρουαρίο).

Θυμίζουμε ότι η Παρτιζάν είχε καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Μάρκοβιτς, ενώ η Ταγιέρες ενδιαφέρεται για τον Σολδάνο. Εσχάτως προστέθηκε στη λίστα των ενδιαφερόμενων και η Χιμνάσια Λα Πλάτα για τον Αργεντινό επιθετικό των Πειραιωτών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους Πιερ Κούντε και Ρόνι Λόπες που είχαν κρούσεις από την Τουρκία, αλλά τελικά δεν πήγαν πουθενά, υπάρχουν ακόμα αγορές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν συνθήκες παραχώρησής τους.

Για παράδειγμα, η Ιντερνασιονάλ γλυκοκοιτάζει τον Ρόνι. Η μεταγραφική περίοδος στην Βραζιλία ολοκληρώνεται στις 12 Απριλίου.

Επιπλέον, είναι ανοικτή η αγορά της Ρωσίας έως τις 22 Φεβρουαρίου. Για την ώρα δεν έχει έρθει κάτι από Ρωσία για τον Κούντε ή για τον Ρόνι, αλλά το προηγούμενο καλοκαίρι όταν ο Ολυμπιακός αποκτούσε τον Καμερουνέζο χαφ από την Μάιντς, είχε κυκλοφορήσει έντονα το σενάριο ότι τον εξέταζαν σοβαρά δύο ομάδες από την Ρωσία.
Προς το παρόν οι Κούντε και Ρόνι δεν πάνε πουθενά, γιατί δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Αντιθέως, ο Ολυμπιακός ψάχνει τρόπο για την παραχώρηση των Μάρκοβιτς και Σολδάνο.