Το Ελληνικο Ποδοσφαιρο χρειαζεται Προεδρο & ΕΠΟ με σχέδιο ‘Μακράς Πνοής ‘..

 


Την 1/6/22 οι εκλέκτορες των Ποδοσφαιρικων μας Ενώσεων , καλούνται να εκλέξουν τον Νεο   
Πρόεδρο της ΕΠΟ .
.. Μετα την 27/3/21   & την ‘καθ ‘ υπόδειξη ‘ Προεδρία του σεβαστου μας , Θοδωρη Ζαγοράκη ..- ο ..νεος εκλεκτός υποδεικνυόμενος της 1/6/22 .., είναι ο γνωστος απο την ..μπασκετική διαδρομή του  ..κ. Τάκης Μπαλτάκος .., ο οποιος ως νέος  «τεχνοκράτης του ποδοσφαίρου» θα πατήσει το κουμπί του restart στην ΕΠΟ.., υπέρ των Ενώσεων ..& της Εθνικης Ελλαδας .., οπως ο ιδιος δήλωσε ..

Συμμετεχοντας δεκαδες χρόνια στην διαδρομή ανηφόρα ..του Κοινωνικού Ερασιτεχνικου Ποδοσφαιρου , θεωρώ ανεπαρκή την ανάληψη της προεδρίας της ΕΠΟ ,απο  τον κ. Τάκη Μπαλτάκο ..και φυςικα την καταψηφίζω ..

Σε Εποχή νέων συνχρονων μεγαλων προκλησεων για το Ποδοσφαιρο μας , χρειάζεται η ΕΠΟ & ο Προεδρος της, να μπορουν να Εμπνεύσουν &  να Σχεδιασουν  το Απαιτούμενο , Μεθοδικό σχέδιο ‘ Μακράς Πνοής  ‘.., που θα φέρνουν Επιτυχιες  σε ολη την πυραμίδα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μας , για να κερδίζει ετσι την Στήριξη , τον Σεβαςμο , την Αποδοχή και την Συμμετοχη της Ελληνικής Κοινωνίας στο Αθλημα μας , που με Αγαπη  και Ανιδιοτελεια  το Υπηρετούμε .

30/5/22 

Ανδρεας Στρατης  

Αναπληρωτής Ταμιας 
Ένωσης Ποδοσφαιρικων Σωματείων Πειραια


Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου