Οι ζωές των Άλλων και το Μαξίμου..

 


Hταν ένα από τα χειρότερα Σαββατοκύριακα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία βρίσκεται στην εξουσία από το 2019 και για πρώτη φορά δείχνει να μετρά μέρες, μήνες στο Μαξίμου.

Η εφημερίδα Documentro έδωσε στη δημοσιότητα σειρά ονομάτων –μεταξύ των οποίων υπουργοί, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καλλιτέχνες και συγγενείς υπουργών – που φέρονται να στοχοποιήθηκαν από το παράνομο λογισμικό Predator. Μετά αργά το βράδυ ήρθε ένα πέναλτι στο πρώτο ντέρμπι των «αιωνίων» και στέλεχος της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη μίλησε για «φασιστικό παρακράτος» σαν αυτό για το οποίο τραγουδούσαν κάποτε ο Ζαμπέτας με τη Μοσχολιού…

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τις αποκαλύψεις του Σαββατοκύριακου ήταν πολλές και διαλέξαμε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές και καυστικές.  

Στο μεταξύ, με συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου φαίνεται πως αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, να απαντήσει στις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento σχετικά με τις παρακολουθήσεις.

Και το πέναλτι… ανατροπή

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου