Ολυμπιακός: Το «φροντιστήριο» του Μίτσελ για το επικίνδυνο σημείο της ΑΕΚ..

 


Το ματς της Κυριακής είναι όλα τα λεφτά για τον Ολυμπιακό. Είναι η μεγάλη του ευκαιρία να κάνει την πρώτη του μεγάλη νίκη τη φετινή σεζόν. Τη νίκη που του λείπει από τον Ιούλιο όταν και ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος. Μία τέτοια νίκη που θα δώσει άλλη αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Το χρονικό σημείο για να το πετύχει είναι το ιδανικό, αφού πρόκειται για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στο σημείο που έχουν φτάσει οι ομάδες δεν έχουν και πολλά να κρύψουν η μία από την άλλη. Και ο Αλμέιδα γνωρίζει καλά τον Ολυμπιακό και ο Μίτσελ την ΑΕΚ. Ίσως οι Πειραιώτες είναι πιο απρόβλεπτοι, αφού βρίσκονται διαρκώς σε μία φάση που εξελίσσονται, ενώ η ΑΕΚ έχει μία σταθερά.

Στον Ρέντη έμαθαν πολλά από το παιχνίδι Κυπέλου στη Νέα Φιλαδέλφεια και λίγο πολύ ξέρουν τι πρέπει να αποφύγουν για να μπορέσουν να φύγουν νικητές από το γήπεδο των «κιτρινόμαυρων». Δεν είναι εύκολη ομάδα η ΑΕΚ και θέλει μεγάλη προσοχή και στον Ρέντη υπάρχει απόλυτος σεβασμός για τον αντίπαλο.

Remaining Time 0:00
 

Το σημείο που θέλει τεράστια προσοχή για να μην πάθει ζημιά ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη φάση που αναπτύσσεται. Εκεί πιέζει η ΑΕΚ, κλέβει μπάλες και φέτος έχει πετύχει αρκετά γκολ με αυτόν τον τρόπο. Ακόμη και ο Ολυμπιακός δέχτηκε γκολ στη Νέα Φιλαδέλφεια με αυτόν τον τρόπο.

Αυτή την παγίδα θέλει να αποφύγει σε πρώτη φάση ο Μίτσελ, διότι είναι στοιχείο που χαρακτηρίζει το παιχνίδι της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα. Ο Ισπανός προπονητής έχει δώσει οδηγίες για να μπορέσουν να αποφύγουν την πίεση σε αυτό το σημείο του ματς και μάλιστα θα έχει ρόλο και ο Πασχαλάκης.fosonline.gr

Share on Google Plus

About bratsolis@yahoo.gr

Είμαστε Καθημερινά μαζί σας και Θέλουμε την Κρίση, την Κριτική, την Συμβολή την Υπόδειξη και τη Συμμετοχή σας.Το Portal μας typospor.gr είναι Ανοικτό σε όλους σας."Συνεχίζουμε να συντονιζόμαστε μαζί σας."Με το Μεράκι,την Ορμή και την “Τρέλα” του 1998.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου